1 Op voorraad
De picanha de onze braadmeester het liefst bereid op de barbecue is een picanha uit Zuid-Amerika. Deze kenmerkt zit door de mooie vetbedekking en het malse vlees. De picanha, ook wel het staartstuk genoemd, vind je net onder de staart van het rund. Doordat het rund zijn staart veelvuldig gebruikt is dit vlees ook veel in beweging, dat geeft smaak aan je vlees. De runderen grazen op de uitgestrekte pampa's van Uruguay. Wij verkopen het merk Nivolle Real, de laatste 120 dagen voeren zijn hun runderen bij met graan. Het vlees wordt minimaal 28 dagen gerijpt. De picanha is een gemakkelijk stuk om te bereiden, ben je nog niet zo'n ervaren barbecuer, dan is dit een prima stuk om mee te beginnen.
Heerlijke malse picanha uit Uruguay.
- Omgevingstemperatuur: 110-150 graden Celsius
- Kerntemperatuur: 47 graden Celsius
- Duur bereiding: Afhankelijk van de grootte van de picanha
- Verpakking: Vacuüm
Hoe bereid je de Picanha?