Bestellen

Als je voor 23.59 uur besteld wordt het de volgende dag tussen 18.00 en 22.00 uur geleverd. Bestel je op vrijdag, zaterdag of zondag dan wordt je order op maandagavond bezorgd. Levering op zaterdag is soms mogelijk in overleg.

Dat kan zeker! Deze barbecueproducten kun je hier vinden.

Wij leveren onze producten bevroren in EPS koelboxen. Laat je bestelling dus minimaal 1 dag voor de geplande barbecue bezorgen. Dan kun je de producten langzaam laten ontdooien.

Ja dat kan! Kijk daarvoor even op onze andere website www.bbqkampioen.nl

Bezorgen en afhalen

Jazeker, dit kun je doen in je winkelmandje.

(Wij leveren de producten altijd bevroren uit, laat je bestelling dus een dag van tevoren aankomen).

Je kiest zelf de datum in het afrekenproces, je kunt de bestelling op de gewenste dag (maandag t/m zaterdag) afhalen tussen 8.30 en 10.00 uur. Andere tijden in overleg.

Je bestelling wordt bezorgd op de door jou gekozen datum (m.u.v. zaterdag) tussen 18.00 en 22.00 uur.  In de Bommelerwaard en Land van Heusden & Altena wordt je order overdag bezorgd.

Red je pakketje bezorgd van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur. Wanneer je een order plaatst voor een levering op zaterdag bekijken wij of deze mee kan in onze bezorgroute, indien dit niet het geval is kan het voorkomen dat je order een dag eerder wordt geleverd.

Je kunt je bestelling afhalen van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 10.00 uur.

Je bestelling wordt bezorgd door onze partner Red je pakketje. Wij brengen de order rond 12.30 uur bij het depot en 's avonds tussen 18.00 en 22.00 uur wordt je pakket bij jou afgeleverd. Hierdoor zijn de producten nooit langer dan 10 uur onderweg.

Bezorgen is gratis als je voor minimaal €50,- besteld en het geleverd moet worden in de Bommelerwaard of Land van Heusden & Altena. Wordt je bestelling buiten dit gebied geleverd of is de orderwaarde minder dan €50,- dan rekenen wij €10,- verzendkosten.

Gekoelde foodproducten kunnen niet geleverd worden in een doos Daarom leveren wij onze producten in speciale EPS koelboxen met koelelementen. Op deze manier is het mogelijk een juiste temperatuur te waarborgen. 

Heb je 3 boxen gespaard? En kun je er niets mee? Doe de koelelementen en je adres erin en tape ze aan elkaar vast. Geef ze af bij een PostNL punt en stuur ze naar ons op (Slagerij Versluis, ambachtshof 9, 5317NN, Nederhemert. Wanneer wij ze hebben ontvangen krijg je van ons een kortingsbon t.w.v. €10,- op je volgende bestelling. Zo dragen we samen een steentje bij aan een duurzame samenleving.

Indien wij zelf bezorgen wordt je bestelling geleverd met een koelbus en zijn de artikelen verpakt in een doos.

Wanneer je bestelling wordt verzonden met Red je pakketje is deze verpakt in een koelbox met koelelementen. Deze EPS thermobox verpakken we ter bescherming in een extra doos.

Een vertraging op je pakket is haast onmogelijk. Wanneer Red je pakketje bij je voor de deur staat en je niet open doet zullen ze zowel jou als ons bellen. Samen kunnen we dan zoeken naar een oplossing. Maar wanneer je een pakket met zo veel lekkers verwacht ben je vast wel thuis! Uiteraard ontvang je van ons van tevoren een track en trace code.

Mocht het toch voorkomen is er niets aan de hand, je pakket blijf minimaal 32 uur op de juiste temperatuur dus je kunt de producten gewoon gebruiken.

Jazeker! Indien dit een adres is Nederland is kan dat. Wanneer dit een vakantiepark of camping betreft meld dit dan wel even bij de receptie zodat zij je een seintje kunnen geven dat de bestelling geleverd is. Wij zullen je bestelling dan bij de receptie af laten leveren. Dan kun je gewoon lekker vakantie vieren! Wij verzoeken je wel om even de naam van de camping of het park door te geven.

Verpakking Producten

BBQvleespakketten worden zo compact mogelijk verpakt op schaaltjes van piepschuim. Deze artikelen zijn  bevroren verpakt tenzij u anders met ons overlegd.

De producten zijn verpakt op trays of vacuum, afhankelijk van het product. Alle artikelen worden bevroren geleverd. De artikelen zijn losgevroren zodat je niet direct het hele pakket hoeft te ontdooien als je dat niet wil.

Alle producten die wij verzenden worden diepgevroren geleverd met uitzondering van de salade & sauspakketten. Dit om de temperatuur en kwaliteit te waarborgen. Wij rijpen ons rundvlees minimaal 2 weken zelf, hierna worden ze pas ingevroren. Ontvang je grote stukken vlees liever vers? Neem dan even contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.

Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. Sommige producten hebben een scherp bot dat de verpakking lekprikt. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen, wij zorgen er wel voor dat alles goed vacuum is verzonden. Het heeft echter geen invloed op de kwaliteit als een verpakking lek raakt. Houd er rekenig mee dat bij het ontdooien er vleessappen uit de verpakking kunnen lopen.

Artikelen

Vlees is een natuurproduct waardoor het voor kan komen dat je een afwijkend gewicht ontvangt. Mocht dit voorkomen dan zullen wij een extra artikel leveren van dezelfde kwaliteit zodat je wel waar krijgt voor je geld

Wanneer je product is ontdooit, raden we aan dat je dit binnen 5 dagen consumeerd. Wanneer een artikelen ontdooid is geweest is het niet mogelijk om dit opnieuw in te vriezen.

Ontdooien zonder dat de kwaliteit eronder lijd is een langzaam en voorzichtig proces. De meeste ideale situatie is al volgt:

- Haal het vlees een dag van tevoren uit de vriezer en leg het in de koelkast. Grote stukken vlees hebben zeker 24 uur nodig om te ontdooien.

Laten de omstandigheden niet toe om voldoende tijd te nemen voor het ontdooien dan kun u gevacuumeerde producten ook in een grote bak water ontdooien. Let op! Gebruik hier altijd koud water voor! Bereid het vlees daarna direct en laat het niet in de koelkast liggen.