Bestellen

Als je voor 11.00 uur besteld wordt je bestelling 's avonds tussen 18.00 en 22.00 uur geleverd. Bestel je op zaterdag of zondag dan wordt je order op maandagavond bezorgd. Levering op zaterdag is soms mogelijk in overleg. In de check-out kun je zelf de gewenste leverdatum kiezen.

Dat kan zeker! Deze barbecueproducten kun je hier vinden.

Wij leveren onze producten bevroren in EPS koelboxen. Laat je bestelling dus minimaal 1 dag voor de geplande barbecue bezorgen. Dan kun je de producten langzaam laten ontdooien.

Ja dat kan! Kijk daarvoor even op onze andere website www.bbqkampioen.nl

Bezorgen en afhalen

Jazeker, dit kun je doen in je winkelmandje.

Wij leveren al onze producten bevroren uit, neem daarnaast minimaal 1 dag marge omdat er vertraging kan optreden bij de pakketdienst. Ga je dus op zaterdag bbqen, bestel dan voor levering donderdag.

Je kiest zelf de datum in het afrekenproces, je kunt de bestelling op de gewenste dag  afhalen. Van maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 12.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 8.30 t/m 11.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Je bestelling wordt bezorgd op de door jou gekozen datum (m.u.v. zondag) tussen 9.00 en 22.00 uur. Een dag van tevoren ontvang je hierover een mail. In de Bommelerwaard, Land van Heusden & Altena en gemeente West-Betuwe wordt je order overdag bezorgd.

Kies je voor verzenden via red je pakketje? Dan wordt je order op donderdag bezorgt.

Wij werken met PostNL op dinsdag t/m vrijdag. In de bommelerwaard leveren we iedere dag. In het land van Heusden & Altena en gemeente west-Betuwe bezorgen we op vrijdag en zaterdag.

Je kunt je bestelling afhalen van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. en op zaterdag van 8.30 tot 11.00 uur.

Je bestelling wordt bezorgt door PostNL of door onze eigen chauffeur. Dit communiceren wij een dag van tevoren via mail wanneer de planning wordt gemaakt.

Bezorgen is gratis als je voor minimaal €40,- besteld en het geleverd moet worden in de Bommelerwaard. of op vrijdag en zaterdag in het land van Heusden & Altena en de gemeente West-Betuwe, Wordt je bestelling buiten dit gebied geleverd en is de orderwaarde tussen de €40,- en €75,- dan rekenen wij €6,95 verzendkosten. Vanaf €75,- verzenden wij gratis in heel Nederland.

Gekoelde foodproducten kunnen niet geleverd worden in een doos Daarom leveren wij onze producten in speciale EPS koelboxen met koelelementen. Op deze manier is het mogelijk een juiste temperatuur te waarborgen. 

Heb je 3 boxen gespaard? En kun je er niets mee? Doe de koelelementen en je adres erin en tape ze aan elkaar vast. Geef ze af bij een PostNL punt en stuur ze naar ons op (Slagerij Versluis, ambachtshof 9, 5317NN, Nederhemert. Wanneer wij ze hebben ontvangen krijg je van ons een kortingsbon t.w.v. €10,- op je volgende bestelling. Zo dragen we samen een steentje bij aan een duurzame samenleving.

Indien wij zelf bezorgen wordt je bestelling geleverd met een koelbus en zijn de artikelen verpakt in een doos.

Wanneer je bestelling wordt verzonden met Red je pakketje is deze verpakt in een koelbox met koelelementen. Deze EPS thermobox verpakken we ter bescherming in een extra doos. Meer weten? Check de pagina: Hoe werkt het?!

Een vertraging op je pakket is haast onmogelijk. Wanneer Red je pakketje bij je voor de deur staat en je niet open doet zullen ze zowel jou als ons bellen. Samen kunnen we dan zoeken naar een oplossing. Maar wanneer je een pakket met zo veel lekkers verwacht ben je vast wel thuis! Uiteraard ontvang je van ons van tevoren een track en trace code.

Mocht het toch voorkomen is er niets aan de hand, je pakket wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Het pakket blijf minimaal 32 uur op de juiste temperatuur dus je kunt de producten gewoon gebruiken.

Bezorgen wij zelf en ben je niet thuis dan zet onze chauffeur het neer op een plek die met jou afgesproken wordt.

Dat mag, wel geheel op eigen risico. Zorg dat je bij de ingang van de het adres bent gedurende de tijd dat je pakketje geleverd kan worden door red je pakketje. Indien levering niet lukt zijn wij op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het pakket en de kosten hiervan.

Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van PostNL. Wij zorgen dat je bestelling ruim op tijd wordt aangeboden. Daarna zijn wij niet meer verantwoordelijk voor het pakket. Mocht je pakket niet geleverd worden, of op een andere dag, of beschadigd zijn kun je contact opnemen met de klantenservice van PostNL.

Nee we hebben geen fysieke winkel maar je mag wel zelf je vlees uitzoeken. Gewoon even bellen van tevoren en wij staan voor je klaar!

Verpakking Producten

BBQpakketten worden zo compact mogelijk per 1,2 of 3 personen verpakt op schaaltjes van piepschuim. Deze artikelen zijn  bevroren verpakt tenzij u anders met ons overlegd.

De producten zijn verpakt op trays of vacuum, afhankelijk van het product. Alle artikelen worden bevroren geleverd. De artikelen zijn losgevroren zodat je niet direct het hele pakket hoeft te ontdooien als je dat niet wil.

Alle producten die wij verzenden worden diepgevroren geleverd met uitzondering van de salade & sauspakketten. Dit om de temperatuur en kwaliteit te waarborgen. Wij rijpen ons rundvlees minimaal 2 weken zelf, hierna worden ze pas ingevroren. Ontvang je grote stukken vlees liever vers? Neem dan even contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.

Als een product diepgevroren is, kunnen er scherpe randen ontstaan. Sommige producten hebben een scherp bot dat de verpakking lekprikt. De scherpe randen kunnen tijdens het transport andere verpakkingen of zichzelf, lek prikken. Dit is helaas niet te voorkomen, wij zorgen er voor dat alles goed vacuüm wordt verzonden. Het heeft echter geen invloed op de kwaliteit als een verpakking lek raakt. Houd er rekening mee dat bij het ontdooien vleessappen uit de verpakking kunnen lopen.

Artikelen

Vlees is een natuurproduct waardoor het voor kan komen dat je een afwijkend gewicht ontvangt. Mocht dit voorkomen dan zullen wij een extra artikel leveren van dezelfde kwaliteit zodat je wel waar krijgt voor je geld.

Wanneer je product is ontdooit, raden we aan dat je dit binnen 5 dagen consumeerd. Wanneer een artikelen ontdooid is geweest is het niet mogelijk om dit opnieuw in te vriezen.

Ontdooien zonder dat de kwaliteit eronder lijd is een langzaam en voorzichtig proces. De meeste ideale situatie is al volgt:

- Haal het vlees een dag van tevoren uit de vriezer en leg het in de koelkast. Grote stukken vlees hebben zeker 24 uur nodig om te ontdooien.

Laten de omstandigheden niet toe om voldoende tijd te nemen voor het ontdooien dan kun u gevacuumeerde producten ook in een grote bak water ontdooien. Let op! Gebruik hier altijd koud water voor! Bereid het vlees daarna direct en laat het niet in de koelkast liggen.