Hoe werkt het?

Bestellen, verzenden of afhalen en dan: genieten!

Graag leggen we aan je uit hoe het allemaal in zijn werk gaat zodat jij ook echt weet wat je besteld. Wij verzenden al onze producten bevroren. We hebben meerdere tests uitgevoerd maar wanneer we vers of vers met bevroren producten verzenden kunnen we helaas geen juiste temperatuur waarborgen. Door de versproducten ontdooien de diepvriesproducten vele malen sneller. Wanneer alle producten vers zijn kunnen we niet garant staan voor een juiste temperatuur van je bbqproducten gedurende het transport. Daarom verzenden wij alles bevroren.

Hoe gaat het in zijn werk met het verzenden van mijn bestelling?

Wij brengen je bestelling naar het aflever depot van Red je pakketje en geven het daar af rond 12.30 uur. Je bestelling is verpakt in een EPS koelbox met koelelementen. Hierin blijft je pakket minimaal 32 uur op de juiste temperatuur. Je pakket wordt dezelfde avond nog bezorgt tussen 18.00 en 22.00 uur. Daardoor is de bestelling maximaal 10 uur onderweg. Zorg dat je thuis bent (je ontvangt een track & tracecode), anders gaat het pakket terug naar het depot en wordt het de volgende avond opnieuw aangeboden.

Hoe wordt de bestelling verpakt?

Wanneer je pakketje wordt verzonden is deze verpakt in een koelbox met koelelementen. Hierin blijven de artikelen minimaal 32 uur op de juiste temperatuur. Om deze koelbox doen we nog een extra doos ter bescherming. Wij verzenden al onze artikelen (behalve salades) bevroren om er zo voor de zorgen dat alles op de juiste temperatuur blijft.

Bestellen

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Je bestelling kun je 6 dagen per week (op zondag zijn we gesloten) van 9.30-10.00 uur ophalen op onderstaand adres. Wanneer de de bestelling doet kun je aangeven op welke dag je het op wil halen. Liever een ander tijstip? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Afhaaladres:

Slagerij Versluis & BBQkampioen

Ambachtshof 9

5317 NN Nederhemert

Waarom betaal ik verzendkosten?

Om de producten in perfecte conditie bij jou thuis te krijgen kunnen we het niet verpakken in een gewone doos. Daarom leveren wij onze producten in speciale thermos verpakkingen met koelelementen. Daarnaast is het belangrijk om er voor te zorgen dat je bestelling zo kort mogelijk onderweg is. Daarom werken wij samen met red je pakketje. Wanneer wij de bestelling op het depot hebben gebracht heb jij het dezelfde dag nog in huis. Zo staan wij garant voor onze uitstekende kwaliteit, voor deze service betaal je daarom €10,- bezorgkosten.

Wanneer je een bestelling doet waarbij de orderwaarde meer dan €50,- is en je in de Bommelerwaard of het land van Heusden en Altena woont brengen wij het gratis bij je thuis. Je bestelling wordt dan geleverd in een doos vanuit één van onze koelbussen.