Hoe werkt het?

Bestellen, verzenden of afhalen en dan: genieten!

Graag leggen we aan je uit hoe het allemaal in zijn werk gaat zodat jij ook echt weet wat je besteld. Wij verzenden al onze producten bevroren. We hebben meerdere tests uitgevoerd maar wanneer we vers of vers met bevroren producten verzenden kunnen we helaas geen juiste temperatuur waarborgen. Door de versproducten ontdooien de diepvriesproducten vele malen sneller. Wanneer alle producten vers zijn kunnen we niet garant staan voor een juiste temperatuur van je bbqproducten gedurende het transport. Daarom verzenden wij alles bevroren.

Bestellen

Bij de check-out kies je zelf de lever- of afhaaldatum, je kunt dus ook al ruim van tevoren bestellen. Het kan onverhoopt gebeuren dat je pakket met red je pakketje vertraging oploopt, voorkom problemen en laat je bestelling ruim op tijd bezorgen. Bijvoorbeeld: ga je eten barbecueën op vrijdag, laat je order dan woensdag leveren dan is het zeker op tijd in huis ook bij een dag vertraging. (Wanneer je vertraging oploopt zijn wij niet verantwoordelijk).

Hoe gaat het in zijn werk met het verzenden van mijn bestelling?

Je bestelling is verpakt in een EPS koelbox met koelelementen. Hierin blijft je pakket minimaal 32 uur op de juiste temperatuur (max 4 graden Celsius). De producten dienen bij aankomst een tempratuur te hebben van maximaal 4 graden Celsius. Zijn artikelen gedeeltelijk ontdooit door het transport via PostNL dan zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Wij verzenden met post NL van dinsdag t/m vrijdag.

Woon je in de Bommelerwaard? Dan bezorgen wij je bestelling van maandag t/m zaterdag gratis bij besteding vanaf €40,-.

Op vrijdag en zaterdag bezorgen we ook bij besteding vanaf €40,- gratis in het land van Heusden & Altena en gemeente West-Betuwe.

Hoe wordt de bestelling verpakt?

Wanneer je pakketje wordt verzonden met red je pakketje is deze verpakt in een koelbox met koelelementen. Hierin blijven de artikelen minimaal 32 uur op de juiste temperatuur. Om deze koelbox doen we nog een extra doos ter bescherming. Wij verzenden al onze artikelen (behalve salades) bevroren om er zo voor de zorgen dat alles op de juiste temperatuur blijft. In de bovengenoemde regio wordt je bestelling geleverd in een doos.

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Je bestelling kun je van maandag t/m vrijdag van 9.30-12.00 uur en op zaterdag van 8.30 t/m 11.00 uur ophalen op onderstaand adres. Wanneer de de bestelling doet kun je aangeven op welke dag je het op wil halen. Liever een ander tijdstip? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Afhaaladres:

Slagerij Versluis & BBQkampioen

Ambachtshof 9

5317 NN Nederhemert

Waarom betaal ik verzendkosten?

Om de producten in perfecte conditie bij jou thuis te krijgen kunnen we het niet verpakken in een gewone doos. Daarom leveren wij onze producten in speciale thermos verpakkingen met koelelementen. Zo staan wij garant voor onze uitstekende kwaliteit, voor deze service betaal je daarom €6,95 bezorgkosten met een minimale orderwaarde van €40,-. Vanaf €75,- leveren wij gratis!

Wanneer je een bestelling doet waarbij de orderwaarde meer dan €40,- is en je in de Bommelerwaard woont brengen wij het gratis bij je thuis. Je bestelling wordt dan geleverd in een doos vanuit één van onze koelbussen. Op vrijdag en zaterdag geldt dit ook voor het land van Heusden & Altena en de gemeente West-Betuwe.