Hoe werkt het?

Bestellen, bezorgen of afhalen en dan: genieten!

Bestellen

Bij de check-out kies je zelf de lever- of afhaaldatum, je kunt dus ook al ruim van tevoren bestellen. Bestel je vlees houd er dan rekening mee dat alles bevroren wordt geleverd. Dat geld uiteraard niet voor onze borrelboxen, hapjes- en maaltijdpannen deze worden dagelijks vers bereid.

Hoe gaat het in zijn werk met het verzenden van mijn bestelling?

Woon je in de Bommelerwaard? Dan bezorgen wij je bestelling van maandag t/m zaterdag gratis bij besteding vanaf €40,-.

Op vrijdag en zaterdag bezorgen we ook bij besteding vanaf €40,- gratis in het land van Heusden & Altena en gemeente West-Betuwe.

Van €20,- tot €40,- kun je de bestelling laten bezorgen tegen vergoeding van €3,98.

Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Je bestelling kun je van maandag t/m vrijdag van 9.30-12.00 uur en op zaterdag van 9.30 t/m 11.00 uur ophalen op onderstaand adres. Wanneer de de bestelling doet kun je aangeven op welke dag je het op wil halen. Liever een ander tijdstip? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Afhaaladres:

Slagerij Versluis & BBQkampioen

Ambachtshof 9

5317 NN Nederhemert

Waarom betaal ik verzendkosten?

Wanneer je een bestelling doet waarbij de orderwaarde meer dan €40,- is en je in de Bommelerwaard woont brengen wij het gratis bij je thuis. Je bestelling wordt dan geleverd in een doos vanuit één van onze koelbussen. Op vrijdag en zaterdag geldt dit ook voor het land van Heusden & Altena en de gemeente West-Betuwe.

Voor bestellingen van €20,- tot €40,- rekenen wij een vergoeding van €3,98.