Online slager Versluis

De ambachtelijke online slager Versluis is van huis uit een slager die het ambacht hoog in het vaandel heeft. Wij selecteren en snijden ons vlees zelf, dat zie en proef je. Door de jarenlange ervaring en kennis over het werken met barbecue producten hebben wij een mooi en geselecteerd assortiment. Bij online slager Versluis vind je een mooie Côte de Boeuf voor op je smoker tot een uitgebalanceerd bbq vlees pakket voor op je gasbarbecue.

Van familiebedrijf tot online slager Versluis

Slagerij Versluis is een familiebedrijf welke is opgericht in 1994 en tot 2012 is dit een ambachtelijk slagerij geweest, voordat we als online slagerij zijn verder gegaan. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot dé BBQspecialist van Nederland. We hebben dus ook echt verstand van vlees. Al vele jaren leveren wij compleet verzorgde barbecuepartijen. In het verleden zijn we ook diverse keren onderscheiden voor onze barbecueartikelen. Als online slager zijn we nu een webshop gestart zodat in heel Nederland onze vlees en barbecue producten te bestellen zijn. 

BBQ vlees bestellen bij online slager Versluis

Bij slagerij Versluis kun je eenvoudig vlees bestellen. Bestel je voor 11.00 uur dan kan je bestelling dezelfde avond nog thuis bezorgd worden!  Op vrijdag & zaterdag is er geen levering maar als je contact met ons op neemt gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. We verzorgen namelijk heel veel complete barbecuepartijen onder een ander concept, BBQkampioen.nl wellicht komen we in de buurt en dan geven wij je pakketje gewoon even bij je af.

Mogelijkheden bij de online slagerij

Onze ambachtelijke slagers kunnen alles voor je snijden, heb je een speciale wens, ben je op zoek naar net dat ene stukje vlees wat je niet op onze online slager shop kunt vinden? Neem dan even contact op met slager René (0418-674032) hij helpt je graag verder. Je kunt bij online slager Versluis een groot assortiment vlees vinden voor de slowcooking barbecue, een lekkere Tomahawk van het Simmetal rund of een mooie varkensrack van het TOPvarken. Daarnaast biedt de online slagerij ook complete bbqpakketten aan, zo kun je eenvoudig je hele barbecue regelen. Wij zorgen dan voor een uitgebalanceerd pakket in jouw prijsklasse van hamburger tot gemarineerde biefstuk.

Keurmerk of kwaliteitswaarborging?

Slagerij Versluis werkt met streng geselecteerde leveranciers die in staan voor de kwaliteitswaarborging die wij zo belangrijk vinden. Slagerij Versluis biedt de grote stukken vlees van het Simmental rund aan. Dit rund heeft zijn oorsprong in de Zuidelijke uitlopers van de Alpen, waar het in de alpenweide omgeven door Alpenbloemen en kruiden vooral gras eet, dat zie en proef je terug in het eindproduct. Voor het varkensvlees hebben wij  gekozen voor het Nederlands Topvarken. Wij snijden alleen maar van het vrouwelijke varken dat een kenmerkende vet/vleesverhouding heeft en een schatkist aan smaken en texturen! Lees hier meer over het concept van onze online slagerij.