Nieuws

Een varkensprocureur is een mooi en makkelijk stuk vlees om mee te werken op de BBQ, vooral als je nog niet zoveel ervaring hebt. Een zeer smaakvol stukje vlees.

Lees meer
Een complete box vol vlees voor de BBQ. Geen keuzestress. Mooie boxen met vlees, rub, saus en bereidingswijze. Ik help om een mooi stuk vlees te bereiden.
Lees meer
We hebben er allemaal weleens van gehoord of het zelfs al gegeten. Je kunt het gerecht in de oven op een pannetje bereiden, maar ik doe dat gewoon op mijn BBQ. Het is daarnaast ook nog eens een redelijk goedkoop gerecht. Ik heb het natuurlijk over pulled pork!
Lees meer
Om de BBQ te gebruiken kennen we verschillende grillmethoden. En dan heb ik het niet over het barbecueën op gas of op een hout BBQ. Ik heb het over het grillen van onze gerechten met wisselende temperaturen. En met name welke plaats je kiest op de BBQ.  
Lees meer
Wil je wel eens wat anders dan de standaard BBQ? Ga dan voor de verandering eens roken of low en slow gaan koken op je barbecue met deksel. Wil je bijvoorbeeld pulled pork gaan bereiden? Dan is je BBQ toch al gauw een uurtje of zes in gebruik. Goed om te leren en te ervaren hoe je om moet gaan met roken en rookhout.
Lees meer