BBQbox? Wel zo makkelijk

BBQbox? Wel zo makkelijk

Complete BBQbox

Altijd lastig, je wilt een BBQ party organiseren en wat moet ik dan voor vlees gaan kiezen. Je wil natuurlijk een mooi assortiment aan je gasten aanbieden. Dat is een uitdaging, mag je gerust zelf doen, lekker struinen op onze website en dan de mooiste stukken vlees selecteren in je winkelwagen. Ik heb je het wat gemakkelijker gemaakt, er staan een paar mooie complete boxen in de webshop die mooi gevuld zijn met een groot scala aan lekkere artikelen op de BBQ. Een mooi gevarieerd assortiment waar je naar hartenlust mee aan de slag kan op de BBQ. Er zit dus zowel rund als varkensvlees en kip in de Mycollection BBQ box. Het zijn niet moeilijk te bereiden artikelen op de BBQ, je maakt zelf de lekkerste saté en hamburgers. En met die lekkere steak weet je ook wel raad. 

Keuzestress

Wat ga je kiezen er is zoveel lekkers voor op de BBQ. Ja dat is best lastig, kijk eerst naar de grote van je groep, hoeveel gasten verwacht je en wat denk je dat ze lekker vinden. Ik hoop dat je een flinke groep gasten ontvangt, kan ik je ook een mooi aanbod vlees aanbieden. Ik adviseer altijd om een wisselend assortiment te kiezen, of te wel; kies voor varken, rund, kip eventueel ook lamsvlees of vis. Reken op zo'n 4-500 gram vlees per persoon. Ik ga er vanuit dat je ook aan de salades, groentes en brood hebt gedacht. Zo maak je een complete maaltijd waarbij je je gasten zeker gaat verrassen.

Welke Rub

 

Nu heb je de keuze gemaakt voor het vlees maar je zal er toch wat kruiden nodig hebben, wij noemen dat Rubs. Bij de meeste vleesartikelen bieden we er een passende Rub bij aan. Uiteraard van ons eigen label, Meat the Rubs. Deze rubs hebben we samengesteld met één van onze kruidenleveranciers. Ik  heb er bewust voor gekozen om onze rubs niet in grote potten aan te bieden met veel inhoud, je wilt natuurlijk graag ook wel eens afwisselen. 

Voordeelboxen

Ben je nog niet zo heel ervaren met de je Weber, Green Egg of Basterd? Geen nood ik heb een paar heerlijke voordeelboxen voor je gemaakt. De inhoud van deze voordelbox is naast het nodige vlees, de juiste rub, een receptuur en als het nodig is ook de passende saus erbij, denk dan aan Pulled Pork of Broodje beenham. Zo heb ik een aantal populaire vleesproducten geselecteerd die toch voor de meeste onder ons een uitdaging zijn, maar ik help je ze zo in een paar stappen te bereiden.  Voor de rubs heb ik het juiste gewicht in de box gedaan zodat je ook niks over gaat houden. Vind je de rub lekker kan je hem zo bij je volgende bestelling weer mee bestellen. Laat je verrassen met een mooie complete box waarbij ik je aan de hand neem en we zo samen een mooi gerecht gaan maken, denk je dat brisket te moeilijk is om te maken? Ik weet van niet,