1 Op voorraad
Één van de mooiste stukken vlees die we wekelijks snijden is de tomahawk steak. Jammer is wel, als slager, dat je er maar een paar uit een rund kan snijden en dat je een keuze moet maken, een tomahawk zonder been is eigenlijk gewoon een rib-eye, nou gewoon, rib-eye is ook een heel mooi stukje vlees. Alleen wat bekender en wat minder indrukwekkend. Dus wil je indruk maken op je BBQ vrienden, neem dan een Tomahawk. Onze Tomahawk steak snijden we van het Simmental rund dat vrij loopt in de uitgestrekte Alpen. De runderen eten enkel natuurlijke voeding, denk aan gras, bergbloemen en kruiden en dat proef je!
- Omgevingstemperatuur: bij grillen min. 180 graden, daarna max. 120 graden Celsius
- Kerntemperatuur: 50 graden Celsius
- Duur bereidingstijd: afhankelijk van de grootte van het vlees
- Verpakking: vacuüm bevroren
Hoe bereid je de perfecte Tomahawk steak?