Nieuws
De lekkerste Ribeye uit de pan De ribeye snij ik uit de rug van het rund, ik gebruik bij voorkeur de ribeye van het Simmentaler rund, dit rund heeft lekker mogen grazen in de zuidelijke uitlopers van de Alpen en dat proef je terug.
Lees meer
BBQ VOOR BEGINNERS, DIT MOET JE HEBBEN! Dit heb je nodig om toch een beetje te kunnen gaan barbecueën, je moet het jezelf niet onnodig moeilijk maken.
Lees meer
Rosbief; vaak onbekend en onbemind. Is een heel mooi stuk vlees om eens wat te proberen; bereidingswijze, of als goedkoop alternatief voor Picanha.
Lees meer
Barbecueën is hartstikke leuk en gezellig. Totdat je het vlees niet goed gaart en al je gasten de volgende dag met een voedselvergiftiging op bed liggen. Wil je dit voorkomen? Dan zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Een daarvan is de kerntemperatuur van vlees, vis en gevogelte. In dit artikel vertel ik je er meer over.
Lees meer