Barbecueën tijdens de lockdown, zo doe je dat!

Barbecueën tijdens de lockdown, zo doe je dat!

Nu we in een intelligente lockdown zitten is het moeilijk om een feestje te geven of te organiseren. Maar helemaal verboden is het natuurlijk niet. Je mag met je eigen gezin natuurlijk wel gewoon de barbecue aansteken. Voorkom dat de politie of een ijverige BOA een einde maakt aan je BBQparty. Houdt het dus klein en dan kan je prima genieten van een heerlijke barbecue in een lockdown situatie.

Nu we allemaal verplicht thuis zijn is een barbecue een hele mooie afleiding, je hebt er nu alle tijd voor, ga lekker aan de gang. Ben je al een wat gevorderde barbecueër dan kan je lekker aan de slag met een heerlijke Picanha of een Côte de Boeuf.  Ben je nog niet zo gevorderd maar heb je wel een Green Egg of een andere keramische barbecue dan is dit het moment om je vaardigheden eens flink uit te breiden. Dat kan met een luxe stuk rundvlees op de BBQ maar vind je dat nog een beetje te lastig en te risicovol begin dan met het maken van Pulled Pork.  Weten hoe je dat doet? Dat vind je hier!

Hou je het liever simpel? Dan hebben wij een groot assortiment barbecueproducten. Kijk hier voor verspakketten, diepvriespakketten of losse artikelen.