BBQ wedstrijd

Wie maakt de lekkerste côte de boeuf en wint een half varken?!

Creëer jouw allermooiste Côte de Boeuf en deel het op instagram!

Door een bestelling te plaatsen met de kortingscode (BBQWEDSTRIJD15) krijg je 15% korting op de côte de boeuf. Mocht je naast de côte de boeuf nog andere producten bestellen dan zit daar ook 15% korting op.

Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst met deze kortingscode krijg je een mail toegestuurd met daarin een bevestiging van deelname aan de winactie.

Voorwaarden BBQwedstrijd

Wanneer het vlees bij jou thuisbezorgd is, kun je aan de slag! Steek jouw BBQ of grill aan en deel jouw allermooiste, creatiefste BBQcreatie met de Côte de Boeuf van Slagerij Versluis. Door een Instagram post te plaatsen en daarin @slagerijversluis te taggen doe je automatisch mee met de winactie. De Instagram post mag een afbeelding(en) maar ook een video zijn! Let op: zorg dat je profiel openbaar is, zodat wij jouw post kunnen zien.

Bekendmaking winnaar

Tot 28 juni is het mogelijk om deel te nemen aan de actie. Hierna zal de jury op 1 juli de unanieme grillmeister bekendmaken. Hij of zij ontvangt een prijs waar ieder BBQ hart sneller van gaat kloppen: 

Een half varken (40kg) die de slager persoonlijk bij jou thuis komt uitbenen!

*De jury bestaat uit de ambachtelijke slager René Versluis en BBQblogger (Biggerbetterbastard) genaamd Sonny! 

Datum prijsuitreiking

In overleg met de winnaar wordt een datum afgesproken over het in ontvangst nemen van de hoofdprijs. Wij nemen contact op met de winnaar.

Algemene randvoorwaarden

Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het volgende:

-Ingezonden beelden mogen rechtenvrij gebruikt worden op de social media accounts en website van Slagerij Versluis.

-De hoofdprijs kan niet in geld worden uitgekeerd.

-Deelname is alleen mogelijk wanneer je in Nederland woont.

- De kortingscode BBQWEDSTRIJD15 is alleen te gebruiken wanneer je een Côte de Boeuf besteld en niet te combineren met andere kortingscodes.