Rund Zuid-Amerika
Rund Zuid-Amerika
Bavette Zuid-Amerika
Normale prijs €35,64De bavette is het meest gewaardeerde stukje vlees op de barbecue en in heel veel toprestaurants. De bavette wordt gesneden uit de flank van het rund, en heeft een halve maan vorm. Dit vlees noemen we in Nederland ook maanvlees, de Engelse noemen het flap meat en in Frankrijk noemt men het bavaette. Dit rund komt uit Zuid-Amerika waar het op de uitgestrekte pampa'snaar hartenlust heeft kunnen grazen. Uiteindelijk worden deze runderen nog 120 dagen met graan voerder afgemest.
Jodenhaas Angus
Normale prijs €7,35Onze slagers snijden de jodenhaas, ook wel diamanthaas of schouderhaas genoemd, van het Angus rund uit Zuid-Amerika. Je vind de jodenhaas tussen de schouders, dus aan de voorkant van het rund. Waarom heet deze haas zo? Omdat de othodoxe joden volgens hun spijswetten geen vlees van de achterbout mogelijk eten. Het meest malse stukje vlees uit de schouder, genieten gegarandeerd!
Wij verpakken de bevroren jodenhaas vacuüm
Picanha Zuid-Amerika
Normale prijs €54,40De picanha de onze braadmeester het liefst bereid op de barbecue is een picanha uit Zuid-Amerika. Deze kenmerkt zit door de mooie vetbedekking en het malse vlees. De picanha, ook wel het staartstuk genoemd, vind je net onder de staart van het rund. Doordat het rund zijn staart veelvuldig gebruikt is dit vlees ook veel in beweging, dat geeft smaak aan je vlees. De runderen grazen op de uitgestrekte pampa's van Uruguay. Wij verkopen het merk Nivolle Real, de laatste 120 dagen voeren zijn hun runderen bij met graan. Het vlees wordt minimaal 28 dagen gerijpt. De picanha is een gemakkelijk stuk om te bereiden, ben je nog niet zo'n ervaren barbecuer, dan is dit een prima stuk om mee te beginnen.
Heerlijke malse picanha uit Uruguay.
Picanha Angus Ierland
Normale prijs €50,74Een favoriet van vele, de Angus picanha uit Ierland. Deze kenmerkt zit door de mooie vetbedekking en het malse vlees. De picanha, ook wel het staartstuk genoemd, vind je net onder de staart van het rund. Doordat het rund zijn staart veelvuldig gebruikt is dit vlees ook veel in beweging, dat geeft smaak aan je vlees. Deze angus runderen leven vrij is de uitgestrekte velden van Ierland, ze eten enkel gras, bloemen en kruiden, De picanha is een gemakkelijk stuk om te bereiden, ben je nog niet zo'n ervaren barbecuer, dan is dit een prima stuk om mee te beginnen.
Clare Valley runderhamburger
Normale prijs €2,59Onze clare valley runderhamburgers komen van het familiebedrijf Thomas Foods uit Zuid-Australië. De familie Thomas kijkt naar de stamboom van de runderen waarin het beroemde Black Angus het meeste voorkomt. Deze wordt aangevuld met rassen zoals Hereford. Wanneer de runderen worden geboren lopen deze eerst op de uitgestrekte graslanden. Hierna krijgen de runderen minimaal 100 dagen graan gevoerd. Het rund afkomstig van deze familie wordt ook wel het Clare Valley Signature beef genoemd.
De afkomst en het puur natuur voer (geheel vrij van eventuele toevoegingen) zorgen voor een prachtig gemarmerd stuk vlees waar heerlijke burgers van gemaakt worden. Een echte toevoeging voor de bbqliefhebber!
Deze bevroren burgers kun je per stuk en per 10 bestellen. De burger is allergenenvrij.