Zomerse Beenham Sandwich

Zomerse Beenham Sandwich

Ingrediënten: 

Bereidingswijze: 

  1. Dep de Beenham droog, wrijf in met olijfolie en strooi de rub (Simply Clever) er gelijkmatig overheen. Wikkel het geheel in vershoudfolie en leg alles minimaal een uur in de koelkast.
  2. De BBQ maak je indirect klaar op een temperatuur van 110C°. Leg alvast wat rookhout klaar (ik gebruikte appel). Na minimaal één uur leg je de Beenham op de BBQ en wacht tot een kerntemperatuur van 62C°. Dit duurt ongeveer 75 minuten.
  3. In de tussentijd pak je de Honingmeloen en snijd deze in gelijke delen. Deze gril je aan het einde 1 of 2 minuten per kant kort af zodat er strepen op komen. De Pecannoten een beetje fijnhakken en in een pannetje met Agavesiroop of honing karamelliseren.
  4. Als de Beenham klaar is snijd je deze in dunne plakjes. Het brood voor de sandwich smeer je in met olijfolie en rooster je kort op de BBQ en dan insmeren met Truffelmayonaise. Legt er wat Rucola overheen, dan een paar schijven Beenham met de Honingmeloen en Pecannoten eroverheen. Afmaken met wat Parmezaanse kaas en Truffelmayonaise aan de bovenkant en je Summer Sandwich is klaar.
Dit recept is mede mogelijk gemaakt door insta-BBQer BBQmeals!