vaderdag bbq workshop

vaderdag bbq workshop

VADERDAG TIP: VERRAS JE PA MET EEN BBQ WORKSHOP

Vaderdag, de dag bij uitstek om jouw oude heer eens in de schijnwerpers te zetten. Met een leuk cadeautje kun je hem een keer goed bedanken voor al die jaren. Zit je echter met je handen in het haar omdat je geen idee hebt wat je die oude knar nu moet geven? Wij hebben een uiterst geschikt idee: een BBQ workshop.

LEREN BARBECUEËN TIJDENS EEN BBQ WORKSHOP

Waarschijnlijk zorgt jouw vader al jaren tijdens de zomeravonden voor het vlees op de BBQ. De een is er natuurlijk beter in dan de ander, maar wil je een beetje uit de voeten komen met barbecueën? Dan is een BBQ cursus absoluut een pre. Via Youtube kun je natuurlijk ook veel inspiratie opdoen, maar een BBQ workshop is hartstikke leuk om samen te doen. Jullie krijgen uitleg over wat je met vlees of vis kunt doen. Welke temperatuur je BBQ moet hebben, wat de juiste voorbereiding is en welke kruiden of rubs je het beste kunt gebruiken of juist niet. Je kunt je zo prima laten voorlichten. Ook ontvang je tijdens een barbecue workshop leuke ideeën en tips.

WAT IS DE MEEST GESCHIKTE BARBECUE WORKSHOP?

Kies wel voor een goede BBQ workshop. Er zijn nogal wat veredelde hobbyisten die een zogenaamde cursus geven. Hier leer je bijvoorbeeld hoe je een sateetje of hamburger moet grillen, maar dat weten we natuurlijk zelf ook wel. Nee, zoek dan ook een echte uitdaging tijdens een barbecue workshop, zoals het grillen van een Picanha of het roken van een zalm. Vraag dus van te voren goed na wat je leert tijdens de cursus. Verder is het van belang om te weten op wat voor soort BBQ de cursus wordt gegeven. Je wilt natuurlijk wel met hetzelfde soort aan de slag als die je thuis in de tuin of onder de overkapping hebt staan. En besef je wel dat als je eenmaal die BBQ workshop hebt gevolgd, dat je voortaan altijd de man bent die aan het grillen is. Komen je vrienden op bezoek, dan sta jij of jouw vader achter de BBQ.

ALTERNATIEVEN VOOR EEN BBQ CURSUS

Vind je een BBQ cursus nog net een stapje te ver? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi kookboek. In de boekhandel vind je diverse kookboeken over barbecueën. En wist je dat er ook een tijdschrift is? Die komt zo’n 4 keer per jaar uit en staat vol met alles waar een barbecueliefhebber vlinders van in zijn buik krijgt. Dat tijdschrift heet Fire en Food. Een beetje slager verkoopt deze in zijn slagerij. Ook zijn er van deze redactie veel praktijkfilmpjes te vinden.

SMAKELIJK ETEN VAN DE BBQ

Zijn jullie meer van het eten en minder van het barbecueën? Geen probleem. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om een braadmeester in te huren die alles prima voor je bereidt. Wij hebben zelfs vuurbraadmeesters, dat zijn braadmeesters die opgeleid zijn om te grillen op een open vuur. Ook een perfect Vaderdag cadeau.