Kerst gift box

Kerst gift box

Kerst gift box

 Elk jaar heb je weer een uitdaging, wat geef ik met kerst.

Of, nog beter, wat zou ik graag ontvangen als cadeau met de kerst. Er zijn hier tal van ideeën voor te bedenken. Zo zit je vaak uren te surfen op het web om maar inspiratie op te doen, je bent immers op zoek naar dat ene speciale cadeau waar je indruk mee kunt maken. Je wilt natuurlijk wel iets bruikbaars en nuttigs geven. Moet als  het even kan ook nog verantwoordt zijn. Je wilt niet met een kerstcadeau aan komen waar weinig idee of inspiratie vanaf straalt. Zoals de afgezaagde giftcard die je elk jaar al krijgt en waar er nog genoeg van ongebruikt in je la liggen.

En lekker en verantwoord cadeau

Dan een mooi kerstpakket hoor ik je denken, ja leuk, maar daar zitten toch ook alleen maar dingen in die in de kast verdwijnen en waar je uiteindelijk de voedselbank maar een plezier mee doet. Dat kan toch veel origineler, zou je denken. En dat is ook zo, denk dan eens aan de kerst gift box, een lekker kerstpakket met alleen maar nuttige, bruikbare dingen. En met die dingen bedoel is een mooi assortiment vlees waar je een behoorlijk aantal mooie maaltijden mee kunt bereiden. Past prima in de pan maar ben je een verwent barbecueër dan kom je met deze kerst gift box helemaal aan je trekken.

Nodig je vrienden maar uit.

Nodig je vrienden maar uit voor een heerlijk avondje met je barbecue aan. Laat je vrienden bier en wijn meebrengen, zet de vuurkorven ook gelijk maar klaar. Dit gaat een gezellige avond worden. De vleesbox is gevuld met; een lekkere Barneveldse kiprollade, Entré Côte, varkenshaas, zalmmoten een lekkere kruidenrub en een heerlijke teriyakisaus.

Een prima cadeau om te geven maar een nog veel mooier pakket om te krijgen. Deze kerst gift box is ook op maat te leveren, ben je met 2, 3 of 4 personen, daar hebben we een mooie box voor. Zo komt er niemand ook maar iets te kort.

Naast deze kerstgiftbox hebben we ook een mooie box voor je gemaakt waar je een complete kerstmaaltijd mee kunt bereiden. Een mooie box met o.a lamsrack, scampi's en nog veel meer tussen gerechten, met uitgebreide recepturen.

Wil je de vleesbox nog verder compleet maken, kies dan voor één van onze rubs of een lekker flesje wijn.